Hylleholts tre huse

På Hylleholt har vi tre huse.

Hovedhuset, Annekset og Pilevænget.

I hovedhuset findes de fleste værelser.

Alle værelser er enkeltværelser, de er ikke ens, da det er et gammelt hus vi bor i , men alle værelser har en pæn størrelse. 

Værelserne er møbelrede, der er seng, bord ,skab mm. på alle værelser, den unge kan medbringe forskellige hygge ting, billeder plakater mm.  og sætte sit personlige præg på værelset.

I hovedhuset kan der i alt bo 9 piger - 6 på elevgangen og 6 på minigangen. 

På elevgangen er der også et værelse til nattevagten.

 

Ved siden af hovehuset ligger Annekset som indeholder 3 værelser, bad, tekøkken og opholdsstue. Som regel starter den unge altid med at bo i Hovedhuset, annekset kan blive en mulighed hen ad vejen , her er lidt større selvstændighed, men der er stadig tæt til Hovedhuset. 

På vores nabovej Pilevænget har vi endnu en bolig. Huset ligger for enden af vejen og har en dejlig stue etage med stor stue, nyere køkken, brygges  og  bad  mv. På 1. salen er der indrettet værelser , der kan bo op til 4 piger på Pilevænget.  

Pilevænget har også en dejlig stor have med mulighed for diverse fritidsaktivtier. 

De unge der bor på Pilevænget skal kunne håndtere en større grad af frihed og selvstændighed. Der er f.eks. ikke fast nattevagt på Pilevænget, men de unge kan henvende sig til nattevagten i hovedhuset hvis der skulle opstå behov.

Top