Hverdagen for pigerne på Hylleholt.

Hverdagen er struktureret og forudsigelig, men også fleksibel og rummelig med varme og omsorg. Flere elever starter med et skema internt i huset, d.v.s. at hverdagen foregår på selve Hylleholt, dels ved lidt almindelig skoleundervisning og dels ved praktiske og kreative aktiviteter. I denne periode lærer vi hinanden at kende og den unge støttes i, at udvikle så meget selvtillid, at hun igen tør binde an med folkeskolen eller et andet relevant undervisningstilbud.

For de unge, der har et skema på Hylleholt, starter en dag med vækning ved 7-tiden. Der er morgenmad kl. 8.00, og da skal . Fra kl. 8.30 er der forskellige aktiviteter, f.eks. lidt skolefag for at vedligeholde færdighederne. I vores køkken er der altid mulighed for beskæftigelse. Her læres vigtigheden af sund og alsidig kost, at tilberede og færdiggøre dagens forskellige måltider samt at betjene almindelige små og store køkkenmaskiner. Kreative aktiviteter ,motion og små ture ud af huset er også på programmet.

Når de unge er kommet  igang med skolen, skal de ofte afsted fra Hylleholt mellem kl. 7 og 8. om morgnen. 

Eftermiddag

Efter skoletid serveres der kaffe/te og frugt.

Aften 

Aktiviteter og aftaler ud af huset planlægges sammen med de pædagoger der er på arbejde.

Weekender og ferie

Fredag eftermiddag har eleverne mulighed for at rejse på weekend. Der er også mulighed for at holde weekend på Hylleholt.
Weekender planlægges og aftales på forhånd med familien og eleven.
Søndag aften slutter hjemmeweekender og de unge kommer retur til Hylleholt.

I folkeskolens ferier har de unge mulighed for at være hjemme på ferie.

Det vil sige, at jul, påske, pinse og sommerferien tilrettelægges sammen med den unge og familien. Der er ligeledes mulighed for at være på Hylleholt, hvis den unge har behov for det.

 

Top